Wie zijn wij?

Lees hier wie zijn zijn

Paul Rijnbeek

Paul Rijnbeek is in 1980 geboren in Alphen aan den Rijn. Vanaf 2002 tot 2006 is hij werkzaam geweest bij Ernst & Young Accountants in Haarlem vanaf 2006 is hij werkzaam geweest bij THW Accountants & Adviseurs (onderdeel van RSM Niehe Lancée).

In 2003 heeft Paul zijn studie bedrijfseconomie aan de Haarlem Business School met goed gevolg afgerond. In 2010 heeft hij zijn certificerende bevoegdheid als registeraccountant (RA) behaald en is hij ingeschreven in het register van het Nivra. Naast administratieve dienstverlening en het samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen voor MKB ondernemers, heeft hij ervaring met het verrichten van bedrijfswaarderingen, het opstellen van prognoses, het begeleiden van financieringsaanvragen en het geven van bedrijfseconomische en financiële adviezen. Hij is tevens penningmeester bij Boxing Club Alphen te Alphen a/d Rijn.

Stefan Meijvogel

Stefan Meijvogel is in 1978 geboren in het prachtige IJmuiden alwaar hij nog steeds woont. Net als Paul is hij zijn accountancycarrière begonnen bij Ernst & Young Accountants in Haarlem (in 2003) om daarna in 2006 bij THW Accountants & Adviseurs te Amstelveen te gaan werken. In december 2009 heeft hij de stap genomen om samen met Claudia en Paul Alsberg Accountants & Adviseurs B.V. op te richten.

In 2003 heeft Stefan het diploma van de studie financiële economie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam behaald. Daarna is hij begonnen met de postmaster studie Accountancy aan de Universiteit van Amsterdam waar hij in oktober 2009 succesvol is afgestudeerd. Op het moment is hij bezig met het schrijven van zijn praktijkscriptie voor het Nivra waarna hij zich mag inschrijven als registeraccountant .

Claudia Brant

Claudia is in 1970 geboren in Amstelveen en sinds 2006 woonachtig in Aalsmeer.

Na het behalen van het Havo en Meao diploma is Claudia in 1990 gaan werken bij Schiernecker Accountants in Amstelveen. In 1993 is zij verhuisd naar Almere en is gaan werken bij VDV Accountants & Adviseurs in Almere. Na in 1997 weer in Amstelveen te zijn gaan wonen is zij in 2003 gaan werken bij THW Accountants& Adviseurs in Amstelveen.

Naast het werk heeft zij in de avonduren een MBA, SPD, AA en AA-belastingaccountant diploma behaald. Doordat de stageverplichting tot op heden niet is afgerond mag zij de titel AA niet gebruiken. Claudia is in september 2012 gestart met de opleiding CB-Belastingadviseur